W-ifi

W-ifi

A járvány miatti korlátozásokra való tekintettel az ifit 2020. november 13-tól előre nem látható ideig zoom-on keresztül tartjuk meg. A belépéssel kapcsolatos információk elérhetőek az ifi Facebook csoportjában és a daniel@herjeczki.hu email címen.

Kapcsolódás Istennel és emberekkel – talán így lehetne legjobban összefoglalni, mit jelent számunkra a W-ifi.

A Wesselényi Utcai Baptista Gyülekezet egykori fiataljai sok-sok évvel ezelőtt úgy érezték, hogy nem csak vasárnap szeretnének találkozni: generációk imádsága, látása, elhívása és munkája az, hogy azóta is minden pénteken összegyűlnek az imaházban azok a fiatalok, akik szeretnének közelebb kerülni Istenhez és egymáshoz is. Hisszük, hogy a „csapatot” Isten szerkeszti egybe, és hatalmas ajándék, hogy hétről hétre egymást bátorítva, egymástól tanulva, Istent, magunkat és a többieket egyre jobban megismerve lehetünk együtt.

És hogy mit csinálunk, amikor együtt vagyunk? Beszélgetünk, imádkozunk, dicsőítjük Istent, tanulunk, játszunk, kirándulunk, utazunk, ünneplünk, evangelizálunk, néha együtt sírunk és sokszor együtt nevetünk, emlékeket és kincseket gyűjtünk, filmklubot szervezünk, bátorodunk és bátorítjuk egymást, hordozzuk egymás nehézségeit és együtt adunk hálát amikor a nehézségek elmúlnak. Egyszóval megéljük, a saját bőrünkön tapasztaljuk azt a közösséget, amiről a Biblia beszél és amiben olyan sok ajándékot és lehetőséget rejtett el számunkra Isten. Alkalmainkat 18:30-kor kezdjük, és van, hogy még az éjfél is az imaházban talál minket. Találkozásaink formája változatos: tanítást hallgatunk meg vagy kiscsoportokban dolgozunk fel egy-egy témát, énekelünk, imádkozunk, együtt gondolkodunk és teszünk fel újabb kérdéseket. Nincs tabu-téma: törekszünk arra, hogy napjaink társadalmi kérdéseire vagy épp a hétköznapok nehézségeire is Isten igéjén és a Szentlélek vezetésén keresztül olyan válaszokat találjunk, amik segítenek eligazodni a világban.

Ha olyan közösségre vágysz, ahol igazán önmagad lehetsz, ahol megoszthatod a kérdéseid, a nehézségeid, az örömeid; ha szeretnél még többet tanulni Istenről, magadról és a közösségről – gyere el hozzánk valamelyik pénteken!

Tartalom megosztása