Gyülekezeti imahét – csütörtök

Gyülekezeti imahét – csütörtök

Országunk és vezetői

…de megalázza magát népem, amelyet az én nevemről neveznek, ha imádkoznak, keresik az én orcámat, és megtérnek gonosz utaikról, én is meghallgatom a mennyből, megbocsátom vétküket, és meggyógyítom országukat. (2Krón 7:14)

Arra kérlek mindenekelőtt, hogy tartsatok könyörgéseket, imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért, a királyokért és minden feljebbvalóért… (1Tim 2:2-3)

Adjunk hálát Magyarországért, a magyar népért, a társadalom különböző területeit befolyásoló vezetőkért, meghatározó személyekért és családjaikért és hogy úgy remélhetjük, az Úr jó jövőt készített nekünk, családjainknak.

Menjünk az Úr elé bűnbánattal az országunk vezetőiért is. Kérjünk kegyelmet számukra minden elkövetett igazságtalanság, jogtalanság, irgalmatlanság, csalás és becstelenség miatt.

Imádkozzunk vezetőinkért, megtérésükért; a közelgő választásokért, békességért, egységért, és Isten akaratáért; a reményteljes jövőért országunk és egész Európa számára; hogy a magyarokat sújtó „népbetegségek”  – depresszió, paráznaság, panaszkodás – megtörjenek, az egészségügy és oktatás megerősödhessen, helyreálljon, az ott dolgozók megbecsülést kapjanak.

Tartalom megosztása

Kapcsolódó tartalmak

Gyermektábor

Gyermektábor

Július 4-én Őrbottyánban megkezdődött gyülekezetünk gyermektábora. 46 gyermek vesz részt a programon, közöttük 16 ukrán és 7 Kárpátaljáról érkező magyar kisdiák. A tanítókat új kihívások elé állítja az a tény, hogy az ukrán gyerekek nagy […]

Tartalom megosztása
Gyermek-bibliaköri évzáró

Gyermek-bibliaköri évzáró

Bizonyára minden diák – és néhány tanár is – egyetért a Prédikátor könyvének szavaival: „Jobb valaminek a befejezése, mint az elkezdése.” (Préd 7:8) Június 12-én lezártuk a 2021/2022. tanévet a gyülekezet gyermek-bibliakörei számára. Először az […]

Tartalom megosztása
Születés és halál – Szimfonikus istentisztelet [galéria]

Születés és halál – Szimfonikus istentisztelet [galéria]

Ebben az évben először dupla alkalmunkon mindkétszer megtelt a nagyterem és online is sok százan követték az alkalmakat. Ezúttal a fő témánk a születés és halál volt, valamint ami közben, illetve ami utána történik, menyegző […]

Tartalom megosztása