2023. 03. 18. – SKA koncert a Wessiben

2023. 03. 18. – SKA koncert a Wessiben

Szálljon a hálánk – ez a címe az SKA, vagyis a Segítség Köve Alapítvány Ifjúsági Zenekara koncertjének, amelyen az együttes legújabb dalai mellett az elmúlt évek néhány különlegessége is felcsendül. Színes dalcsokorral készülnek, amely minden generációt képes megszólítani: elhangzanak majd himnuszok, klasszikus dicsőítő énekek, melyeket mindenki ismer, és a fiatalok is találhatnak majd ízlésüknek megfelelő dalokat. A zenekar céljaival megegyezően erről a koncertről sem hiányozhat az evangélium üzenete, annak a jó híre, hogy Jézus miattunk a földre jött és meghalt a bűneinkért.

A zenekar a közelmúltban ünnepelte fennállása tizedik évfordulóját, amiért mindenképpen hálásak Istennek és ezt az örömüket szeretnénk mindazokkal megosztani, akik eljönnek a koncertre. A koncertre mindenkit szeretettel várnak, aki a jó zenénél többet is szeretne hazavinni magával és nyitott meghallgatni azt az üzenetet, mely zenészeiket legalább annyira motiválja, mint – tapasztalatuk szerint – közönségüket is szokta.


A Segítség Köve Alapítvány Ifjúsági Zenekara 2012 nyarán, egy esküvő kapcsán alakult meg. Mai, nagyjából húsz főt számláló felállásuk évek alatt nyerte el formáját: a kezdő maroknyi csapathoz folyamatosan csatlakoztak újabb és újabb tagok. Céljuk, hogy az örömhírt vigyék el minél több helyre zenéjükön, koncertjeinken keresztül. Mindenhová elmennek, ahová szívesen hívják őket. A SKA nagyzenekar két szempontból is: egyrészt, mert sokan vannak, másrészt mert nagyzenekari a hangzásviláguk. Vonós-, fafúvós-, rézfúvós- és ritmusszekciók, valamint énekesek alkotják a csapatot. Repertoárjuk széles, a tradicionális himnuszok feldolgozását és a kortárs dicsőítő dalokat egyaránt felöleli. Néhány éve jelent meg Erőt adsz című első nagylemezük, jelenleg pedig az Ünnepidő című karácsonyi albumukon dolgoznak. A zenekarnak hét videoklipje is készült, melyek a YouTube csatornájukon és Facebook oldalukon is elérhetők. Spotify-on keresztül ugyancsak hallgatható muzsikájuk.

A Segítség Köve Alapítvány Ifjúsági Zenekara koncertje
Időpont: 2023. március 18., szombat | 18:00 óra

Az esemény a Facebookon

A belépés díjtalan
A zenekar stúdióalbuma megvásárolható a helyszínen

Tartalom megosztása

Kapcsolódó tartalmak

Márciusi alkalmaink

Márciusi alkalmaink

Istentiszteletek és más alkalmak Tartalom megosztása

Tartalom megosztása
Februári alkalmaink

Februári alkalmaink

Istentiszteletek és más alkalmak Tartalom megosztása

Tartalom megosztása
Januári alkalmaink

Januári alkalmaink

Istentiszteletek és más alkalmak Tartalom megosztása

Tartalom megosztása