Búcsú

Búcsú

A Torbó család messzire, Békécscsaba mellé költözik. Torbó Gyula és Papp Sarolta március végén köszönt el gyülekezetünktől.

Gyula: Öröm és szomorúság van bennünk. Isten megadta, hogy saját házba költözhetünk, Kétsopronyba, egy Békés megyei faluba, tehát ennek örülünk. Hálásak vagyunk Istennek, hogy eljuttatott bennünket erre! 

Szomorúság viszont, hogy el kell válnunk tőletek, a gyülekezettől. Így most elbúcsúzunk Köszönjük a befogadást, a szeretetet, amivel felénk fordultatok! Isten további áldásait kívánjuk a gyülekezetnek! 

Saci: Hetek óta készültem arra, hogy elköszönjek a gyülekezettől. Sok-sok emlékem van, hiszen “felnőtt életem”, azaz a munka világába való belépésem ebben a városban indult. Nagyon fontos volt számomra, hogy megtaláljam az Isten adta közösséget, és ezt itt, a Wesselényi utcai Gyülekezetben meg is leltem. Egyértelműen megtartó ereje volt! 

Itt találtunk egymásra a férjemmel is, itt mutathattuk be Blankát, Gigit és nemrég Annácskát is. 

Rengeteg Istent dicsőítő bizonyságom lett az elmúlt 11 évben, amikben csak kaptam, kaptam és kaptam a gyülekezettől. Mindent nagyon köszönök! Családban, szeretve éreztem magam; mindig éreztem Isten szeretetét a testvéreken keresztül. Azért fogok imádkozni a jövőben, amikor én már nem lehetek köztetek, hogy mindenki, aki betér, megmarad ebben a közösségben, az tapasztalja Isten valódi szeretetét a gyülekezet által! Isten áldjon meg titeket!

Tartalom megosztása

Kapcsolódó tartalmak

30 éve építkezünk…

30 éve építkezünk…

Az ország első, Wesselényi utcai, idén immár 137 éves baptista imaháza 1994-ben került vissza az egyház tulajdonába. Azóta folyamatosan megújul, idén – újra – a tető van soron. Az épületet rendkívül megviselték az állami tulajdonban […]

Tartalom megosztása
Gyülekezeti Imakéthét 2024

Gyülekezeti Imakéthét 2024

Gyülekezetünk január 8. és 21. között ima- és böjtheteket tart, új, a korábbi imahetektől eltérő formában. Idén minden reggel egy-egy rövid videóüzenettel bátorítunk és hívunk a közös imádkozásra. Ezek az igei üzeneteket kora reggelente a […]

Tartalom megosztása
Célba értek cipősdobozaink

Célba értek cipősdobozaink

A gyülekezet által készített karácsonyi ajándék cipősdobozokkal december 27-én délután érkezett segítőivel Kiskunmajsára Szilágyi Kornél, az Út a Reményhez Alapítvány igazgatója. Az ünnepi alkalom karácsonyi énekek éneklésével kezdődött, majd karácsonyi üzenet hangzott el Jézus Krisztus születéséről, az […]

Tartalom megosztása