Nyitunk!

Nyitunk!

Örömmel készülünk és hívunk mindenkit újra istentiszteleteinkre, melyek közül a járványi korlátozásokat követő első éppen csodálatos ünnepünkre, Pünkösdre esett. Alkalmainkat 2020. május 31-étől a szükséges óvintézkedéseket bevezetve tartjuk meg.

Kérjük a testvéreket, hogy a következők megtartásával vegyenek részt az istentiszteleteken:

A szokásos időpontban, minden vasárnap 10 órakor kezdődnek majd összejöveteleink, az érkezőket 9:30-tól várjuk az épületbe, és kérünk mindenkit, hogy legkésőbb 9:50-ig érkezzen meg. Ne feledjük, hogy nehéz szabad parkolóhelyet találni. A gyermek-bibliaköri foglalkozásokat ebben a tanévben már nem tartjuk meg, a gyermekek felügyeletét, ha szükséges, biztosítjuk.

A templomtér két irányból lesz megközelíthető: a főbejáraton (Wesselényi utca 53.) és az udvaron (Hársfa utca 33.) keresztül. Elővigyázatosságból kérjük, hogy az imaházba lépés előtt mindenki vegyen fel szájmaszkot. Ha valakinél nem lenne maszk, a bejáratnál lehet vásárolni, becsületkasszát helyezünk el az asztalokon. Kérjük, hogy a bejáratnál levő asztalokon elhelyezett kézfertőtlenítőt is használja mindenki!

Az templomtér előterében, annak szűkössége miatt csak az áthaladás idejéig tartózkodjunk, nem szabad megállni, beszélgetni. Kérjük, hogy az egy háztartásban élők egymás mellé üljenek. A padokban és a székek közötti megfelelő távolságtartásra (150 cm) ügyelni kell. Az imaházban a bútorokat a helyzetre való tekintettel némileg átrendeztük, de mindenkinek segítenek majd az ülőhely megtalálásában az ezzel megbízott rendező testvérek. Kérjük, hogy figyeljünk és hallgassunk rájuk!

Az első emeleti babaszobát a megfelelő távolságtartással használhatják a kisgyermekes szülők. Csak a 3 év alatti gyermekek és velük gyermekenként egy szülő tartózkodjon a helyiségben.

A beszélgetésre az istentiszteletet követően az templomtérben, az udvaron, a kisteremben, lesz lehetőség, a megfelelő távolságtartással.

Az istentiszteleteket továbbra is a szokott módon közvetítjük az interneten és igény esetén telefonon is.

Üdvözlettel,
a Wesselényi utcai Baptista Gyülekezet vezetősége és lelkipásztora

Herjeczki Kornél bejelentése a nyitásról
Tartalom megosztása