Nyitunk!

Nyitunk!

Örömmel készülünk és hívunk mindenkit újra istentiszteleteinkre, melyek közül a járványi korlátozásokat követő első éppen csodálatos ünnepünkre, Pünkösdre esett. Alkalmainkat 2020. május 31-étől a szükséges óvintézkedéseket bevezetve tartjuk meg.

Kérjük a testvéreket, hogy a következők megtartásával vegyenek részt az istentiszteleteken:

A szokásos időpontban, minden vasárnap 10 órakor kezdődnek majd összejöveteleink, az érkezőket 9:30-tól várjuk az épületbe, és kérünk mindenkit, hogy legkésőbb 9:50-ig érkezzen meg. Ne feledjük, hogy nehéz szabad parkolóhelyet találni. A gyermek-bibliaköri foglalkozásokat ebben a tanévben már nem tartjuk meg, a gyermekek felügyeletét, ha szükséges, biztosítjuk.

A templomtér két irányból lesz megközelíthető: a főbejáraton (Wesselényi utca 53.) és az udvaron (Hársfa utca 33.) keresztül. Elővigyázatosságból kérjük, hogy az imaházba lépés előtt mindenki vegyen fel szájmaszkot. Ha valakinél nem lenne maszk, a bejáratnál lehet vásárolni, becsületkasszát helyezünk el az asztalokon. Kérjük, hogy a bejáratnál levő asztalokon elhelyezett kézfertőtlenítőt is használja mindenki!

Az templomtér előterében, annak szűkössége miatt csak az áthaladás idejéig tartózkodjunk, nem szabad megállni, beszélgetni. Kérjük, hogy az egy háztartásban élők egymás mellé üljenek. A padokban és a székek közötti megfelelő távolságtartásra (150 cm) ügyelni kell. Az imaházban a bútorokat a helyzetre való tekintettel némileg átrendeztük, de mindenkinek segítenek majd az ülőhely megtalálásában az ezzel megbízott rendező testvérek. Kérjük, hogy figyeljünk és hallgassunk rájuk!

Az első emeleti babaszobát a megfelelő távolságtartással használhatják a kisgyermekes szülők. Csak a 3 év alatti gyermekek és velük gyermekenként egy szülő tartózkodjon a helyiségben.

A beszélgetésre az istentiszteletet követően az templomtérben, az udvaron, a kisteremben, lesz lehetőség, a megfelelő távolságtartással.

Az istentiszteleteket továbbra is a szokott módon közvetítjük az interneten és igény esetén telefonon is.

Üdvözlettel,
a Wesselényi utcai Baptista Gyülekezet vezetősége és lelkipásztora

Herjeczki Kornél bejelentése a nyitásról
Tartalom megosztása

Kapcsolódó tartalmak

Házasság hete 2023

Házasság hete 2023

Hazánkban idén tizenhatodik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét, a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával. Gyülekezetünk Az 5 Szeretetnyelv című kiállítással és a hozzá kapcsolódó előadásokkal járul hozzá a rendezvénysorozathoz. A Házasság […]

Tartalom megosztása
Ökumenikus imahét 2023

Ökumenikus imahét 2023

Ebben az évben január 15-én kezdődik és 25-ig tart az Ökumenikus imahét a Krisztus-­hívők egységéért. Az imahét nyitó istentisztelete 15-én, vasárnap 18 órakor a Kálvin téri református templomban lesz. Lelkészünk 19-én, csütörtökön szolgál igei gondolatokkal […]

Tartalom megosztása
Hogyan jutok el ide

Hogyan jutok el ide

Gyülekezeti termünk és közösségi házunk kimondottan egyszerűen megközelíthető – bármilyen járművel érkezünk is. Ha mégis segítségre van szükséged a hely megtalálásban, itt minden információt megtalálsz. Tömegközlekedéssel A 4-és 6-os villamossal bármelyik irányból érkezve a WESSELÉNYI […]

Tartalom megosztása