Nyitunk!

Nyitunk!

Örömmel készülünk és hívunk mindenkit a kijárási korlátozásokat követő istentiszteleteinkre, melyek közül az első éppen csodálatos ünnepünkre, Pünkösdre esik. Alkalmainkat 2020. május 31-étől a továbbra is a szükséges óvintézkedéseket bevezetve tartjuk meg.

Kérjük a testvéreket, hogy a következők megtartásával vegyenek részt az istentiszteleteken:

A szokásos időpontban, minden vasárnap 10 órakor kezdődnek majd összejöveteleink, az érkezőket 9:30-tól várjuk az épületbe, és kérünk mindenkit, hogy legkésőbb 9:50-ig érkezzen meg. Ne feledjük, hogy nehéz szabad parkolóhelyet találni. A gyermek-bibliaköri foglalkozásokat ebben a tanévben már nem tartjuk meg, a gyermekek felügyeletét, ha szükséges, biztosítjuk.

A templomtér két irányból lesz megközelíthető: a főbejáraton (Wesselényi utca 53.) és az udvaron (Hársfa utca 33.) keresztül. Elővigyázatosságból kérjük, hogy az imaházba lépés előtt mindenki vegyen fel szájmaszkot. Ha valakinél nem lenne maszk, a bejáratnál lehet vásárolni, becsületkasszát helyezünk el az asztalokon. Kérjük, hogy a bejáratnál levő asztalokon elhelyezett kézfertőtlenítőt is használja mindenki!

Az templomtér előterében, annak szűkössége miatt csak az áthaladás idejéig tartózkodjunk, nem szabad megállni, beszélgetni. Kérjük, hogy az egy háztartásban élők egymás mellé üljenek. A padokban és a székek közötti megfelelő távolságtartásra (150 cm) ügyelni kell. Az imaházban a bútorokat a helyzetre való tekintettel némileg átrendeztük, de mindenkinek segítenek majd az ülőhely megtalálásában az ezzel megbízott rendező testvérek. Kérjük, hogy figyeljünk és hallgassunk rájuk!

Az első emeleti babaszobát a megfelelő távolságtartással használhatják a kisgyermekes szülők. Csak a 3 év alatti gyermekek és velük gyermekenként egy szülő tartózkodjon a helyiségben.

A beszélgetésre az istentiszteletet követően az templomtérben, az udvaron, a kisteremben, lesz lehetőség, a megfelelő távolságtartással.

Az istentiszteleteket továbbra is a szokott módon közvetítjük az interneten és igény esetén telefonon is.

Annak érdekében, hogy megfelelően fel tudjunk készülni a testvérek fogadására, szeretettel kérjük, hogy az ezt az űrlapot háztartásonként egy személy töltse ki minden héten, minél hamarabb, de legkésőbb szerda 22 óráig! Ez nagyon fontos, mert a várható létszám ismeretében rendezzük be a helyiségeket.

Üdvözlettel,
a Wesselényi utcai Baptista Gyülekezet vezetősége és lelkipásztora

Herjeczki Kornél bejelentése a nyitásról
Tartalom megosztása

Kapcsolódó tartalmak

Közvetítés

Közvetítés

Vasárnap délelőttönként 10 órától gyülekezeti alkalmunkat közvetítjük. Ez a gyülekezetünk YouTube csatornáján keresztül történik, erre – akár az alábbi gombra történő kattintással – feliratkozva értesítéseket kaphatunk a friss videókról és az éppen zajló közvetítésekről: Ennek […]

Tartalom megosztása
KAPCSOLÓDJ BE!

KAPCSOLÓDJ BE!

Templomunk zárva, de a gyülekezet él! A kényszerű elzártság napjai-hetei alatt is van lehetőség, hogy közösségként is kapcsolódjunk Istenhez. Ajtónkat ugyan be kellett zárnunk, de szívünk nyitott. Kapcsolódj be! ONLINE ISTENTISZTELET. Jó lehetőség arra, hogy […]

Tartalom megosztása
Először vagyok itt

Először vagyok itt

Örülünk, hogy itt vagy! Közel másfél évszázada egy német származású bibliaárus, Meyer Henrik és felesége alapította meg gyülekezetünket, és építette fel imaházunk épületegyüttesét. A történelem viharait templomunk és közöségünk is átvészelte. Gyülekezetünkbe ma nagyon különböző […]

Tartalom megosztása