Gyülekezeti imahét – csütörtök

Gyülekezeti imahét – csütörtök

Országunk és vezetői

…de megalázza magát népem, amelyet az én nevemről neveznek, ha imádkoznak, keresik az én orcámat, és megtérnek gonosz utaikról, én is meghallgatom a mennyből, megbocsátom vétküket, és meggyógyítom országukat. (2Krón 7:14)

Arra kérlek mindenekelőtt, hogy tartsatok könyörgéseket, imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért, a királyokért és minden feljebbvalóért… (1Tim 2:2-3)

Adjunk hálát Magyarországért, a magyar népért, a társadalom különböző területeit befolyásoló vezetőkért, meghatározó személyekért és családjaikért és hogy úgy remélhetjük, az Úr jó jövőt készített nekünk, családjainknak.

Menjünk az Úr elé bűnbánattal az országunk vezetőiért is. Kérjünk kegyelmet számukra minden elkövetett igazságtalanság, jogtalanság, irgalmatlanság, csalás és becstelenség miatt.

Imádkozzunk vezetőinkért, megtérésükért; a közelgő választásokért, békességért, egységért, és Isten akaratáért; a reményteljes jövőért országunk és egész Európa számára; hogy a magyarokat sújtó „népbetegségek”  – depresszió, paráznaság, panaszkodás – megtörjenek, az egészségügy és oktatás megerősödhessen, helyreálljon, az ott dolgozók megbecsülést kapjanak.

Tartalom megosztása

Kapcsolódó tartalmak

Misszióink 2022–2023

Misszióink 2022–2023

Gyülekezeti missziós körkép az előttünk álló 12 hónapban. A március 6-ai dátum talán nem jelent sokat gyülekezetünk mai tagjainak, de elődeink ezt a napot évtizedeken keresztül hálaadónapként ünnepelték, emlékezve arra, hogy 1873-ban ezen a napon […]

Tartalom megosztása
Gyermek közösségi nap

Gyermek közösségi nap

Hétvégén közös programra vártuk a gyerekeket, amit – az időjárási viszonyok miatt – az imaházban szerveztünk meg. Célunk az volt, hogy jobban megismerjék egymást, közösen alkossanak, együtt, csapatban dolgozzanak. Talán legnagyobb sikere a reggeli közös […]

Tartalom megosztása
Gyermektábor

Gyermektábor

Július 4-én Őrbottyánban megkezdődött gyülekezetünk gyermektábora. 46 gyermek vesz részt a programon, közöttük 16 ukrán és 7 Kárpátaljáról érkező magyar kisdiák. A tanítókat új kihívások elé állítja az a tény, hogy az ukrán gyerekek nagy […]

Tartalom megosztása