Gyülekezeti imahét – csütörtök

Gyülekezeti imahét – csütörtök

Országunk és vezetői

…de megalázza magát népem, amelyet az én nevemről neveznek, ha imádkoznak, keresik az én orcámat, és megtérnek gonosz utaikról, én is meghallgatom a mennyből, megbocsátom vétküket, és meggyógyítom országukat. (2Krón 7:14)

Arra kérlek mindenekelőtt, hogy tartsatok könyörgéseket, imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért, a királyokért és minden feljebbvalóért… (1Tim 2:2-3)

Adjunk hálát Magyarországért, a magyar népért, a társadalom különböző területeit befolyásoló vezetőkért, meghatározó személyekért és családjaikért és hogy úgy remélhetjük, az Úr jó jövőt készített nekünk, családjainknak.

Menjünk az Úr elé bűnbánattal az országunk vezetőiért is. Kérjünk kegyelmet számukra minden elkövetett igazságtalanság, jogtalanság, irgalmatlanság, csalás és becstelenség miatt.

Imádkozzunk vezetőinkért, megtérésükért; a közelgő választásokért, békességért, egységért, és Isten akaratáért; a reményteljes jövőért országunk és egész Európa számára; hogy a magyarokat sújtó „népbetegségek”  – depresszió, paráznaság, panaszkodás – megtörjenek, az egészségügy és oktatás megerősödhessen, helyreálljon, az ott dolgozók megbecsülést kapjanak.

Tartalom megosztása

Kapcsolódó tartalmak

Fiatal házasok hétvégéje

Fiatal házasok hétvégéje

2023. április utolsó hétvégéjét a fiatal házasok nagy részével egy kapcsolatépítő hétvégén tölthettük együtt. Gyülekezetünkben már több éve havi rendszeres, a párkapcsolat építésével foglalkozó találkozásokat szervezünk jegyesek és fiatal házasok számára annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott, […]

Tartalom megosztása
70 év

70 év

1953. Pünkösd. Akkor a középiskolában minden reggel a Szabad Nép – rádión beolvasott – vezércikke meghallgatásával kezdődött meg a tanítás. Hit, Jézus neve vagy gyülekezet említése szóba sem jöhetett. De odahaza diakónus édesapám minden este […]

Tartalom megosztása
Szimfonikus istentisztelet 2023 [galéria]

Szimfonikus istentisztelet 2023 [galéria]

Jubileumi, a Wesselényi utcai Baptista Gyülekezet megalakulásának ünnepi évét nyitó Szimfonikus istentiszteletünkről korábban már beszámoltunk. Ahogy a korábbi zenés áhítatoknál is, hamarosan érkeznek a videók. Addig is néhány képpel ismét felelevenítjük az alkalmat. Galéria Tartalom megosztása

Tartalom megosztása