Gyülekezeti imahét – csütörtök

Gyülekezeti imahét – csütörtök

Országunk és vezetői

…de megalázza magát népem, amelyet az én nevemről neveznek, ha imádkoznak, keresik az én orcámat, és megtérnek gonosz utaikról, én is meghallgatom a mennyből, megbocsátom vétküket, és meggyógyítom országukat. (2Krón 7:14)

Arra kérlek mindenekelőtt, hogy tartsatok könyörgéseket, imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért, a királyokért és minden feljebbvalóért… (1Tim 2:2-3)

Adjunk hálát Magyarországért, a magyar népért, a társadalom különböző területeit befolyásoló vezetőkért, meghatározó személyekért és családjaikért és hogy úgy remélhetjük, az Úr jó jövőt készített nekünk, családjainknak.

Menjünk az Úr elé bűnbánattal az országunk vezetőiért is. Kérjünk kegyelmet számukra minden elkövetett igazságtalanság, jogtalanság, irgalmatlanság, csalás és becstelenség miatt.

Imádkozzunk vezetőinkért, megtérésükért; a közelgő választásokért, békességért, egységért, és Isten akaratáért; a reményteljes jövőért országunk és egész Európa számára; hogy a magyarokat sújtó „népbetegségek”  – depresszió, paráznaság, panaszkodás – megtörjenek, az egészségügy és oktatás megerősödhessen, helyreálljon, az ott dolgozók megbecsülést kapjanak.

Tartalom megosztása

Kapcsolódó tartalmak

Jótékonysági koncert  – gyülekezetünkért

Jótékonysági koncert  – gyülekezetünkért

A Vox Nova Baptista Férfikar jótékonysági koncertet tart április 27-én, szombaton, 17 órakor a Wesselényi utcai Baptista Imaházban. A koncerten klasszikus egyházi kórusművek, evangéliumi énekfeldolgozások hangzanak el. A belépés ingyenes, önkéntes adakozással az épület tetőhéjazat-cseréjét lehet támogatni. […]

Tartalom megosztása
30 éve építkezünk…

30 éve építkezünk…

Az ország első, Wesselényi utcai, idén immár 137 éves baptista imaháza 1994-ben került vissza az egyház tulajdonába. Azóta folyamatosan megújul, idén – újra – a tető van soron. Az épületet rendkívül megviselték az állami tulajdonban […]

Tartalom megosztása
Gyülekezeti Imakéthét 2024

Gyülekezeti Imakéthét 2024

Gyülekezetünk január 8. és 21. között ima- és böjtheteket tart, új, a korábbi imahetektől eltérő formában. Idén minden reggel egy-egy rövid videóüzenettel bátorítunk és hívunk a közös imádkozásra. Ezek az igei üzeneteket kora reggelente a […]

Tartalom megosztása