Bibliatanulmányozás kezdőknek

Bibliatanulmányozás kezdőknek

Heti gyakorisággal tartunk bibliatanulmányozást olyan érdeklődőknek, akik szeretnék megismerni a keresztyén hit, a Biblia alapelveit.

Az alkalom formája kötetlen beszélgetés. Közben igyekszünk a mindennapi életünkre nézve megtalálni a Szentírás időszerű tanácsait, alapelveit, jövőképét. Kérjük az olvasókat, hogy akinek ismerősei között van olyan ember – korosztálytól függetlenül –, aki keresi Istent, szeretne többet megtudni a Bibliáról, keresztény hitről, ajánlja figyelmébe az alkalmat, bátorítsa a részvételre, a kapcsolat felvételére!

Gyülekezetünkben folyamatosan, heti gyakorisággal tartunk bibliatanulmányozást olyan érdeklődőknek, akik szeretnék megismerni a keresztyén hit, a Biblia alapelveit. Általában húsz témát veszünk sorba és tanulmányozunk, mint például: az élet értelme, az élet-halál kérdései, a Szentírás, a hit, a keresztség, az imádság, a keresztyén közösség, a házasság, a család, az államhatalom, vagy a végső idők. Amennyiben felvetődnek más témák, akkor azokról is beszélgetünk. Az alkalom formája kötetlen beszélgetés. Közben igyekszünk a mindennapi életünkre nézve megtalálni a Szentírás időszerű tanácsait, alapelveit, jövőképét.

Bátorítunk mindenkit, aki keresi Istent, szeretne többet megtudni a Bibliáról, keresztény hitről, vegyen fel velünk a kapcsolatot és vegyen részt az alkalmon!

Tartalom megosztása