KAPCSOLÓDJ BE!

KAPCSOLÓDJ BE!

Templomunk zárva, de a gyülekezet él! A kényszerű elzártság napjai-hetei alatt is van lehetőség, hogy közösségként is kapcsolódjunk Istenhez. Ajtónkat ugyan be kellett zárnunk, de szívünk nyitott. Kapcsolódj be!

ONLINE ISTENTISZTELET. Jó lehetőség arra, hogy Isten hirdetett igéje megszólítson, néhány ének felmelegítse a lelkedet és tájékozódj gyülekezeti közösségünk híreiről. Minden vasárnap délelőtt 10 órakor és a húsvéti ünnepkör ünnepein online istentiszteletet tartunk. A korábbi tanításokat is meghallgathatod honlapunkon. Régebbi istentiszteleti alkalmainkat is megnézheted.

ONLINE KISKÖZÖSSÉGEK. A gyülekezetünkben működő kisközösségek, bibliatanulmányozó csoportok némelyike már átállt az online működésre az internet adta lehetőségekkel élve (Skype, Zoom, Webex). Több házicsoport is áttért már a rendszeres online „találkozókra”. Bátorítjuk a többieket is, csatlakozzanak. Akinek ebben technikai segítségre lenne szüksége, írjon nekünk. A kéthetente tartott szombat5 közösségi alkalomról is tájékozódhatsz.

ONLINE BÁTORÍTÁS. Ebben a krízishelyzetben naponta küldünk ki e-mailben bátorító bibliai gondolatokat, valamit adunk hírt aktuális eseményeinkről. Ha szeretnél ilyet kapni, iratkozz fel hírlevelünkre. Az eddigi bátorításokat is megtalálod a honlapon, a Bátorító blogban.

ONLINE IMAKÉRÉS. Ha szeretnéd, hogy egy konkrét kérdésben gyülekezetünk imacsoportja imádkozzon érted, küldd el nekünk kérésedet e-mailben. Imakéréseidet bizalmasan kezeljük, a közbenjáró csapat szűk körben fog érte imádkozni.

ONLINE ADAKOZÁS. Akik a gyülekezetünk misszióját támogató önkéntes adományaikat eddig a perselybe tették, most a zárt ajtók miatt ezt nem tehetik. Ehelyett a banki átutalást javasoljuk.

A Wesselényi Utcai Baptista Gyülekezet bankszámlaszáma:
KDB bank, 13555555-13552010-00000078.

Ha valaki adományát kifejezetten mások megsegítésére szánja,
a közlemény rovatba írja bele, hogy „Szociális céladomány”

Adományok küldhetőek a hagyományos banki átutaláson felül PayPal-on keresztül, bankkártyás fizetéssel, az alábbi gombra kattintva:


Eljön az az idő is! Egy krízishelyzet jó alkalom arra, hogy letisztuljon bennünk, hogy mi az, ami igazán fontos az életben. Ha a járványügyi helyzet változásával megnyílik templomunk és közösségi házunk, örömmel találkozunk veled személyesen is újra – vagy akár először is. Gyülekezetünk nyitva áll.

Tartalom megosztása

Kapcsolódó tartalmak

30 éve építkezünk…

30 éve építkezünk…

Az ország első, Wesselényi utcai, idén immár 137 éves baptista imaháza 1994-ben került vissza az egyház tulajdonába. Azóta folyamatosan megújul, idén – újra – a tető van soron. Az épületet rendkívül megviselték az állami tulajdonban […]

Tartalom megosztása
Gyülekezeti Imakéthét 2024

Gyülekezeti Imakéthét 2024

Gyülekezetünk január 8. és 21. között ima- és böjtheteket tart, új, a korábbi imahetektől eltérő formában. Idén minden reggel egy-egy rövid videóüzenettel bátorítunk és hívunk a közös imádkozásra. Ezek az igei üzeneteket kora reggelente a […]

Tartalom megosztása
Célba értek cipősdobozaink

Célba értek cipősdobozaink

A gyülekezet által készített karácsonyi ajándék cipősdobozokkal december 27-én délután érkezett segítőivel Kiskunmajsára Szilágyi Kornél, az Út a Reményhez Alapítvány igazgatója. Az ünnepi alkalom karácsonyi énekek éneklésével kezdődött, majd karácsonyi üzenet hangzott el Jézus Krisztus születéséről, az […]

Tartalom megosztása