2023. 03. 18. – SKA koncert a Wessiben

2023. 03. 18. – SKA koncert a Wessiben

Szálljon a hálánk – ez a címe az SKA, vagyis a Segítség Köve Alapítvány Ifjúsági Zenekara koncertjének, amelyen az együttes legújabb dalai mellett az elmúlt évek néhány különlegessége is felcsendül. Színes dalcsokorral készülnek, amely minden generációt képes megszólítani: elhangzanak majd himnuszok, klasszikus dicsőítő énekek, melyeket mindenki ismer, és a fiatalok is találhatnak majd ízlésüknek megfelelő dalokat. A zenekar céljaival megegyezően erről a koncertről sem hiányozhat az evangélium üzenete, annak a jó híre, hogy Jézus miattunk a földre jött és meghalt a bűneinkért.

A zenekar a közelmúltban ünnepelte fennállása tizedik évfordulóját, amiért mindenképpen hálásak Istennek és ezt az örömüket szeretnénk mindazokkal megosztani, akik eljönnek a koncertre. A koncertre mindenkit szeretettel várnak, aki a jó zenénél többet is szeretne hazavinni magával és nyitott meghallgatni azt az üzenetet, mely zenészeiket legalább annyira motiválja, mint – tapasztalatuk szerint – közönségüket is szokta.


A Segítség Köve Alapítvány Ifjúsági Zenekara 2012 nyarán, egy esküvő kapcsán alakult meg. Mai, nagyjából húsz főt számláló felállásuk évek alatt nyerte el formáját: a kezdő maroknyi csapathoz folyamatosan csatlakoztak újabb és újabb tagok. Céljuk, hogy az örömhírt vigyék el minél több helyre zenéjükön, koncertjeinken keresztül. Mindenhová elmennek, ahová szívesen hívják őket. A SKA nagyzenekar két szempontból is: egyrészt, mert sokan vannak, másrészt mert nagyzenekari a hangzásviláguk. Vonós-, fafúvós-, rézfúvós- és ritmusszekciók, valamint énekesek alkotják a csapatot. Repertoárjuk széles, a tradicionális himnuszok feldolgozását és a kortárs dicsőítő dalokat egyaránt felöleli. Néhány éve jelent meg Erőt adsz című első nagylemezük, jelenleg pedig az Ünnepidő című karácsonyi albumukon dolgoznak. A zenekarnak hét videoklipje is készült, melyek a YouTube csatornájukon és Facebook oldalukon is elérhetők. Spotify-on keresztül ugyancsak hallgatható muzsikájuk.

A Segítség Köve Alapítvány Ifjúsági Zenekara koncertje
Időpont: 2023. március 18., szombat | 18:00 óra

Az esemény a Facebookon

A belépés díjtalan
A zenekar stúdióalbuma megvásárolható a helyszínen

Tartalom megosztása

Kapcsolódó tartalmak

Jótékonysági koncert  – gyülekezetünkért

Jótékonysági koncert  – gyülekezetünkért

A Vox Nova Baptista Férfikar jótékonysági koncertet tart április 27-én, szombaton, 17 órakor a Wesselényi utcai Baptista Imaházban. A koncerten klasszikus egyházi kórusművek, evangéliumi énekfeldolgozások hangzanak el. A belépés ingyenes, önkéntes adakozással az épület tetőhéjazat-cseréjét lehet támogatni. […]

Tartalom megosztása
Áprilisi alkalmaink

Áprilisi alkalmaink

Istentiszteletek és más alkalmak Tartalom megosztása

Tartalom megosztása
Márciusi alkalmaink

Márciusi alkalmaink

Istentiszteletek és más alkalmak Tartalom megosztása

Tartalom megosztása