Megújult a wessi.hu!

Megújult a wessi.hu!

Szeretettel köszöntünk mindenkit gyülekezetünk megújult weboldalán! Nagyon bízunk benne, hogy lett annyira letisztult és magától értetődő, hogy különösebb magyarázat nem szükséges a használatához, de szerettük volna megosztani azokat a gondolatokat és hangsúlyokat, amik mentén ez az átalakulás lezajlott.

Mobil nézet

Régi adósságunk volt, hogy a korábbi oldal igazán használható és működő csak számítógépről, böngészőn keresztül volt – miközben egyre több gyülekezeti tag és érdeklődő internetezése tevődött át mobileszközökre. Ez volt az egyik fő oka a változásoknak: és a weboldal most már a legtöbb okostelefonon és tableten megfelelően működik és jelenik meg.

Sok-sok olvasnivaló

Az “Életünk” nyomtatásban megjelenő havi gyülekezeti értesítőnkben szereplő írások jó részét a jövőben már a weboldalon, önálló cikként is publikáljuk, így könnyebben megtalálhatóak és megoszthatóak lesznek ismerőseinkkel akár e-mailben, akár a közösségi médiában. Az átláthatóság kedvéért három kategóriára bontottuk ezeket az anyagokat: a “Gyülekezeti élet“, “Bizonyságtételek” és “Gondolatok” menüpont alatt már elérhető az előző hónapok termése.

Rendszeres és rendkívüli alkalmak

Gyülekezetünk és gyülekezeti házunk számtalan értékes lelki programnak ad már helyet, szeretnénk, ha az oldal teljes körűen össze tudná ezeket gyűjteni az Alkalmak menüpont alatt, részletes információt adva közösségünk saját és befogadott rendezvényeiről egyaránt.

Tanítások podcast-ként

Korábbi letöltős megoldásunkat szintén a mobilról érkező felhasználók kedvéért egy beépített lejátszóra cseréltük, így létrejöhetett, hogy a prédikációk ne kizárólag az oldalon, hanem a különböző zenelejátszó applikációkban podcast formátumban is elérhetőek legyenek. Az igehirdetések mostantól a Spotify, az Apple Podcast, az Google Podcasts és az Anchor.fm szolgáltatásokon is elérhetőek a “Wessi prédikációk” kulcsszóra keresve, vagy a fenti linkekre kattintva.

Élő közvetítések

Számunkra is ismert, hogy látogatóink nagy része a vasárnapi istentiszteletek élő közvetítését keresi és az után érdeklődik. Ez átmenetileg – az új oldal indulásától függetlenül – szünetel, amint elhárítunk minden technikai problémát, kiemelt helyen szerepelnek majd a közvetítés elérhetőségei.

Mint minden lakásfelújítás, az internetes költözködés sem zökkenőmentes, ezért szeretettel kérünk mindenkit, hogy türelemmel és nagy körültekintéssel tanulmányozza megújult weboldalunkat: amennyiben bármilyen hibát, esetleg funkcionális / tartalmi hiányt észlel korábbi weblaphoz képest észrevételét az info@wessi.hu címre megküldve segítsen nekünk a lehető legjobban működő weboldal elkészítésében.

Tartalom megosztása

Kapcsolódó tartalmak

Kübler János – Mk 10:30

Kübler János – Mk 10:30

Mk 10:30 az százannyit kap: most ebben a világban házakat és testvéreket, anyát, gyermeket, és szántóföldeket üldöztetésekkel együtt, a jövendő világban pedig örök életet. Tartalom megosztása

Tartalom megosztása
Ezerszer is igen!

Ezerszer is igen!

[Az utólag is megtekinthető előadások elérhetőségeivel frissítve.] Tartalom megosztása

Tartalom megosztása
Az istentisztelet új formája a Wessiben

Az istentisztelet új formája a Wessiben

Érzékelve, hogy testvéreink között többen vannak, akiknek a járvány hosszú hónapjai – a technikai lehetőségek ellenére – nagyon súlyos elzártságot jelentenek, úgy döntöttünk, hogy februártól a vasárnapi alkalmakat új formában, kevert, úgynevezett hibrid istentiszteleti formában […]

Tartalom megosztása